Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

Kismama tape- A terhesség tehermentesítése
Minden nő életében a legboldogabb időszak a terhességé. Legalábbis ezt halljuk mindenhonnan, olvassuk az újságban, az igazság azonban ennél árnyaltabb. A terhesség komoly fizikai változásokat okoz a kismama testében, mondjuk ki, mindannyian meghízunk, ettől megfeszül a bőr, kialakulnak a striák, melyek a szülés után is megmaradnak. Gyakori, hogy bedagad a bokánk, fáj a hátunk és alig bírunk mozogni.
Tipikus térdsérülések nem tipikus kezelése
Futóknál és sportolóknál az egyik leggyakoribb probléma a térd különböző sérülései. Ezek nemcsak kellemetlenek és fájdalmasak, de hátráltatják a sportolókat a további edzésben is. Sajnos nemcsak a sportolókkal fordul azonban elő, hogy a térd bármilyen módon traumát szenved, a hétköznapi életben is megesik, megnehezítve a mindennapi élethez szükséges feladatok elvégzését. A kineziológiai tapasz ezeken a sérüléseken segít természetes módon, ráadásul nem akadályoz a mozgásban sem.
A bokasérülések kezelése tape-pel
A kineziológiai tapaszok jótékony hatásáról több cikk és tanulmány is ír, így nem csoda, hogy egyre több esetben alkalmazzák. A bokatraumák a futók egyik leggyakoribb sérülései, de egy átlagos séta, kirándulás vagy munkanap alkalmával is bárkivel előfordulhatnak. Természetesen senki sem szeretne napokig otthon ülni, bár fontos a sérült terület pihentetése, a kineziológiai szalagokkal ez az időtartam nagy mértékben redukálható.
A keloidos hegek gyógyítása
Nincs olyan ember, aki élete során ne szenvedett volna el balesetet, ne végeztek volna rajta műtétet, vagy ne történt volna vele olyan dolog, melynek következtében hegek alakultak ki a testén. Az apró, alig észrevehető hegek persze senkit nem zavarnak, de a rosszul gyógyult sebek helye, illetve a műtéti hegek sok pszichés problémát okozhatnak az önértékelési zavaroktól elkezdve az egyre csökkenő önbizalomig.
Derékfájdalmak – Kötelező együtt élni vele?
A mai világban az elterjedt ülő életmódnak és a sok ülőmunkának, amit végzünk, a derékfájdalmak szinte általános velejárói mindennapjainknak. Hajlamosak vagyunk ezeket a fájdalmakat gyógyszerrel kezelni, esetleg legyinteni rájuk, pedig nem lenne muszáj. A kineziológiai szalag hatékonyan csökkenti a rossz tartásból és az állandó ülésből eredő derékfájdalmakat.
Gerincferdülés? – Egy alternatív kezelési módszer
Az utóbbi években a kineziológiai szalag egyre népszerűbb különböző izom- és ízületi sérülések, fájdalmak esetén. Újabb tanulmányok azonban azt is kimutatták, hogy a kinesiotape a gyermekkori és az időskori gerincferdülés esetében is hatékonyan alkalmazható.