Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

Kineziotape –  fájdalomcsillapítás természetesen
Biztosan mindannyian láttatok már sportolókat, civil embereket élénk színű csíkokkal a testük különböző pontjaira ragasztva akár a TV-ben, akár a metrón, buszon. Ez a szalag nem más, mint a kineziotape, egy olyan kineziológiai tapasz, amelyet gyógyászati segédeszközként használnak már a ’70-es évek óta.
Kismama Tape
Kisbabát vársz? Akkor a kineziológiai tapasz segít leküzdeni a várandóság mindennapi fizikai terheit. Ez egy több évtizede kapható hatékony, japán fejlesztésű tapasz. Gyógyhatása világszerte ismert; elismerésének és sikerességének bizonyítéka, hogy ismert élsportolók is előszeretettel használják.
Gyerek Tape
Nem kell bemutatni, hogy időnként természetükből és korukból fakadóan milyen meggondolatlanok tudnak lenni a gyerekek. Megannyi sérülés és kisebb baleset éri őket mire felnőnek. De ezeken a kisebb nagyobb szerencsétlenségeken mindannyian átestünk már.
Tapasz, terápia, terapeuta
A kineziológiai tapasz egyre elterjedtebb és elfogadottabb alternatív gyógymód hazánkban is. Ez a tapasz, szalag vagy tape olyan bőrbarát pamut anyagból készül, ami nem okoz irritációt, nincs mellékhatása, mégis működik. A tapasz azért ennyire hatásos, mert a saját szervezetünk öngyógyító folyamatát kapcsolja be
Kis kinezitape történelem
1973-ban a kiropaktőr dr. Kase elhatározta, hogy létrehoz egy olyan terméket, ami tartást ad és alátámasztja az izmokat, ízületeket anélkül, hogy korlátozná az emberi testet a mozgásban. Később a nyirokrendszerre is ki akarta terjeszteni a technikát, míg végül sikerült megalkotnia egy olyan terápiás tapaszt, aminek semmi köze a gyógyszerekhez.
Saját Tape Terapeuta
A kineziotape vagy más nevén kineziológiai tapasz egy olyan ragasztószalag, bár pamutból készül, de nagyban hasonlít az emberi bőrhöz. Teljesen vízálló, mégis légáteresztő, tehát bőröd maradéktalanul tud szellőzni. A tape segít működésbe hozni saját szervezeted öngyógyító folyamatát.