Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

TT, avagy Tape Terapeuta
Kineziológiai tapasz, szalag vagy tape, mindegy minek hívod, mert a lényeg benne rejlik, nem a nevében. Képzelj el egy olyan készítményt, amellyel nem roncsolod szervezeted, nincs mellékhatása, mégis működik. Harmincévnyi szakértelem szorult bele a kicsiny tapaszokba, melyet dr. KenzoKase japán terapeuta fejlesztett ki és mára már az egész világon elterjedt.
Terhes Tape
Ha szeretnéd nyugodtan, a terhesség tipikus velejárója nélkül élvezni a kis magzatoddal eltöltött kilenc hónapot, akkor próbáld ki a kineziológiai tapaszt. Ezt a tapasz, amit szalagként vagy tape megnevezéssel is ismerhetsz egy nagy múltra visszatekintő, japán technikával kifejlesztett termék, ami segít abban, hogy a várandóságod minden napjában kiegyensúlyozott lehess.
Tape tanfolyam
Az intenzív érdeklődésnek köszönhetően hamarosan kineziológiai tape tanfolyamot indítunk. A tape tanfolyam elvégzése alkalmával elismert képesítés szerezhet, amit azonnal gyakorlatba is ültethet. A japán kineziológus, dr. KenzoKase már az 1970-es években kifejlesztett egy új gyógyászati segédeszközt, amely az orvoslásban több területen is felhasználható.
Gyógyuljon a kineziológiai szalag viselésével!
Bizonyára az Ön gyermekének is volt már sérülése biciklizés közben, vagy a megfeszített fizikai munka okozott már Önnek ízületi gyulladást, esetleg volt a családban autóbaleset, ahol rehabilitációra volt szükség –megoldás minderre a kineziológiai szalag. A kineziológiai szalagot dr.KenzoKase japán terapeuta fejlesztette ki.
A kineziológiai szalag hatékonyságáról
Havonta Önt is erős menstruációs gondok gyötrik? Talán el sem hinné, de van rá megoldás: kineziológiai szalag. A kineziológiai szalag nagyon hatékony krónikus fájdalmak csillapítására, izom és ízületi rendellenességek orvoslására. A szalagot a ’70-es években fejlesztette ki egy világhírnevű japán orvos, KenzoKase.
NASARA kineziológiai tapasz
Azoknak, akik nincsenek teljesen tisztában a Nasara kineziológiai tapasz jótékony hatásaival, eredetével, íme pár általános jellemző, rövid ismertető: a kineziológiai tapaszt dr. KensoKasekiropraktőr fejlesztette ki Japánban. A Nasara kineziológiai tapasz mára világszinten elterjedt, számos fájdalmat enyhítő módszer.