Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Gyógyuljon a kineziológiai szalag viselésével!

Gyógyuljon a kineziológiai szalag viselésével!
Bizonyára az Ön gyermekének is volt már sérülése biciklizés közben, vagy a megfeszített fizikai munka okozott már Önnek ízületi gyulladást, esetleg volt a családban autóbaleset, ahol rehabilitációra volt szükség –megoldás minderre a kineziológiai szalag. A kineziológiai szalagot dr.KenzoKase japán terapeuta fejlesztette ki.
E módszer az öngyógyítást hívja segítségül a tapasz révén, mely a bőrön keresztül megszünteti a fájdalmat.
 
Hogyan néz ki?
 
Különböző színű és hosszúságú tekercsekben van forgalomba (hideg és meleg színekben), szélességük 2,5-7,5 cm között mozog. Anyaga jó minőségű, nem allergén természetű, hátoldalát akrilragasztó réteg borítja.
 
Screening teszt
 
A szalag felhelyezése nem véletlenszerűen történik, e teszt során a páciens fájdalomküszöbének rezdülései alapján döntik el annak végleges helyét.
 
Hány éves kortól használható?
 
Kortól és nemtől függetlenül használhatjuk. Gyerekeknél például gerincproblémákra, idősebbeknél mozgásszervi problémákra vagy rehabilitáláskor bátran használhatjuk, mert nincs mellékhatása.
 
Milyen betegségek gyógyításában segíthet?
 
Leginkább gyógytornászok, fizioterapeuták alkalmazzák: ízületi gyulladások csökkentésére, izomzúzódásokra, nyirokkeringés serkentésére, rehabilitációra.A leghatékonyabb a krónikus fájdalmak csökkentésére, migrénes fejfájások megszüntetésére, menstruációs görcsök enyhítésére.
 
Meddig viselhető?
 
Vízhatlan, így hetekig is viselhető. Hatékonysága növelhető, ha legalább 3-5 napon keresztül használjuk. Szakszerűtlen felhelyezése esetén pár nap alatt leeshet. Súlyosabb sérülések esetében rendszeres terápiás kezelésre is alkalmazható.
 
Melyek a szalag használatának előnyei?
 
- anyaga elasztikus, nem akadályoz mozgásunkban;
- nagyfokú gyógyhatása van;
- a nap 24 órájában használható;
- kiszerelése gazdaságos;
- jó minőségű gyapjúból készült;
- áteresztő képessége segíti a nedvesség eltávozását.
 
Hogyan használjuk?
 
Használat előtt tisztítsuk meg a bőrünket, sűrű szőrzet esetén szőrtelenítsünk.  Tisztításban, ragasztásban segítenek a forgalomban lévő különféle spray-k. Felhelyezéskor figyeljünk, hogy ne legyen a szalag se túl feszes, se túl laza, mert így könnyebben leválhat.
 
A szalag eltávolítása
 
Fájdalommentesen eltávolíthatjuk, ha a szalagot előzetesen benedvesítjük.
 

Kapcsolódó cimkék:

Kineziológiai szalag