Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Tape tanfolyam

Tape terapeuta tanfolyam
A kinesiotape azaz a kineziológiai szalag gyógyító hatásáról egyre több tanulmány és cikk születik, így nem csoda, hogy már nem csak a profi sportolók használják. Ahogy egyre elterjedtebbé válik, egyre könnyebb beszerezni magát a szalagot, azt azonban kevesen tudják, hogy felhelyezése korántsem egyszerű, hiszen képzett szakember segítsége nélkül a kívánt hatás gyakran elmaradhat. Nézzük ki is az a tape terapeuta, és hogyan tanulhatunk mi is minél többet a megfelelő felhelyezésről.
Ki az a tape terapeuta? – Lehetek én is az?
A kineziológiai szalagok számos gyógyító hatása ismert, azt azonban kevesen tudják, hogy megfelelő felhelyezés nélkül ez a hatás elmaradhat. Nézzük, kik a megfelelő szakemberek és hogyan tanulhatunk mi is minél többet a témában.
Tape tanfolyam
Az intenzív érdeklődésnek köszönhetően hamarosan kineziológiai tape tanfolyamot indítunk. A tape tanfolyam elvégzése alkalmával elismert képesítés szerezhet, amit azonnal gyakorlatba is ültethet. A japán kineziológus, dr. KenzoKase már az 1970-es években kifejlesztett egy új gyógyászati segédeszközt, amely az orvoslásban több területen is felhasználható.
  • 1 (current)