Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Backscan

Az első BackScan rendelő Budapesten a 16. kerületben
A gerincvizsgálat terén rendszerint alkalmazott megoldások nagy hátránya, hogy ha kis dózisban is, de mégis sugárterhelést jelentenek a szervezet számára. Ezt célszerű inkább elkerülni, s ehhez ma már a korszerű technológia is segítséget nyújt. A BackScan névre hallgató eszköznek köszönhetően tetszőleges alkalommal ismételhető a gerincvizsgálat, hiszen sugárzásmentes az eljárás, így folyamatosan nyomon követhető a gyógykezelés hatékonysága.
BackScan gerincvizsgálat sugárzásmentesen
Orvosi vizsgálatokat illetően gyakran találkozni a CT, valamint az MRI kifejezésekkel. Mindkét képalkotó technikának köszönhetően pontos képet kaphatunk a szervezetünkben zajló folyamatokról. A gerinc csontos elemeinek vizsgálata beutaló segítségével gyakran CT vizsgálaton keresztül történik. Előfordulhat, hogy kontrasztanyag beadása is szükséges a tökéletes képalkotáshoz.
Gerincferdülés és vizsgálata
Mint tudjuk, nagyon kevés ember rendelkezik tökéletesen szimmetrikus vázrendszerrel. A gerincferdülést általában az árulja el, hogy az egyén oldalirányból figyelve kérdőjelet formál, illetve elölnézetből figyelve a két váll nem azonos magasságban helyezkedik el. A gerincferdülés mértéke határozza meg a probléma súlyosságát. Azt azonban le kell fektetni, hogy a gerincferdülés soha nem lehet kizárólag esztétikai kérdés; minél nagyobb fokú ferdülésről van szó, annál nagyon valószínűséggel alakul ki súlyos hátfájás, derékfájás vagy más súlyos gerincprobléma.
A hátfájás és a 3D BackScan
A hátfájás az egyik leggyakoribb egészségügyi probléma, illetve tünet, amely megkeseríti a mindennapjainkat; általánosságban kijelenthető, hogy minden negyedik felnőtt lakost időnként vagy rendszeresen hátfájás gyötör. A hátfájás jelentkezhet enyhe kellemetlen érzésként és letaglózó fájdalomként is. Komolyan kell vennünk ezt a betegséget hiszen a munkaképtelenség leggyakoribb okáról van szó. Szerencsére az esetek többségében a hátfájás műtéti beavatkozás, illetve gyógyszeres kezelés nélkül is orvosolható.
A derékfájás és a 3D BackScan
Egyes felmérések szerint a derékfájás a világ lakosságának mintegy 10 százalékát sújtja; mindezt azt jelenti, hogy hozzávetőlegesen 700 millió ember szenved a derékfájás különböző fajtáitól. A derékfájás szoros összefüggésbe hozható az életvitellel, illetve a különböző foglalkoztatási területekkel. Ez alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a betegség kialakulása összefüggésbe hozható az életvitellel, tehát nem genetikai jellegű öröklődésről kell beszélnünk.
BackScan a röntgensugár nélküli gerincvizsgálat
A forradalmian új röntgensugár nélküli gerincvizsgáló készülék elérhető budapesti rendelőnkben, most bevezető áron 10 000 Ft helyett 8 000 Ft-os vizsgálati áron. A vizsgálat biztonsággal alkalmazható gyermekeken is már 6 éves kortól, és bármikor megismételhető, hisz nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre. A gerincvizsgálatról 3D gerinc képet, és szakvéleményt állítunk ki pácienseinknek, mellyel további kezelést rendelőnkben, vagy szakorvossal tudnak igénybe venni.
  • 1 (current)