Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Kineziotape

A kineziotape alkalmazása – vizsgálat, felhelyezés
A különböző kineziológiai tapaszok jótékony hatása széles körben elismert, sportolóknak, kismamáknak és műtét után lábadozóknak is kifejezetten ajánlott, ezen kívül hatékony fájdalomcsillapító és regenerációt segítő eszköz. Előnyeiről számos cikket találhatunk az interneten, felhelyezésével kapcsolatban azonban ennél bonyolultabb eligazodni.
Kineziotape – Azokon a nehéz napokon is
A menstruáció a női lét velejárója, sokan azonban erős görcsöktől, fájdalmaktól szenvednek az első napokon. Hosszú távon a fájdalomcsillapítók folyamatos alkalmazása megviseli a szervezetet, hozzászokik a hatóanyaghoz, így a fájdalomcsillapítás egyre nehezebbé válik. Természetes megoldás lehet a kineziotape alkalmazása, ami enyhíti az erős fájdalmakat, görcsöket.
Hegkezelés másképp –Kineziotape
A kineziológiai tapaszt legtöbbször izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére, a regenerációs folyamat segítésére és gyorsítására használják. Létezik azonban egy olyan alkalmazásmód is, amelyről talán kevesebbet hallani, ez pedig a friss, illetve a régi, letapadt hegek lazítása, gyógyulásának kiegészítése.
Kineziotape – Kiegészítő terápia futók számára
A különböző sportok között egyre nagyobb népszerűségnek örvend a futás, hiszen nem kell hozzá drága edzőtermi bérletet váltani, csupán a megfelelő sportruházatról kell gondoskodni. Legyen szó akár profi futókról, akár kezdőkről, a balesetek sajnos kivédhetetlenek. Még a megfelelő cipő esetén is előfordulhat a bokarándulás, a térdfájdalmak és az izomfájdalom is. Ezek gyógyítására lehet remek kiegészítő terápia a kineziotape.
Saját Tape Terapeuta
A kineziotape vagy más nevén kineziológiai tapasz egy olyan ragasztószalag, bár pamutból készül, de nagyban hasonlít az emberi bőrhöz. Teljesen vízálló, mégis légáteresztő, tehát bőröd maradéktalanul tud szellőzni. A tape segít működésbe hozni saját szervezeted öngyógyító folyamatát.
  • 1 (current)