Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Kineziológiai tapasz

TT, avagy Tape Terapeuta
Kineziológiai tapasz, szalag vagy tape, mindegy minek hívod, mert a lényeg benne rejlik, nem a nevében. Képzelj el egy olyan készítményt, amellyel nem roncsolod szervezeted, nincs mellékhatása, mégis működik. Harmincévnyi szakértelem szorult bele a kicsiny tapaszokba, melyet dr. KenzoKase japán terapeuta fejlesztett ki és mára már az egész világon elterjedt.
NASARA kineziológiai tapasz
Azoknak, akik nincsenek teljesen tisztában a Nasara kineziológiai tapasz jótékony hatásaival, eredetével, íme pár általános jellemző, rövid ismertető: a kineziológiai tapaszt dr. KensoKasekiropraktőr fejlesztette ki Japánban. A Nasara kineziológiai tapasz mára világszinten elterjedt, számos fájdalmat enyhítő módszer.
A kineziológiai tapasz felhelyezése
Miután eldöntötték, hogy kipróbálják ezt a hasznos gyógymódot bizonyos fájdalmaik enyhítésére, és meg is rendelték a tapaszt, egyetlen dolog van hátra: megtanulni a kineziológiai tapasz felhelyezésének módjait. Természetesen a legideálisabb, ha sikerül szakorvoshoz, gyógytornászhoz vagy fizioterapeutához fordulni, és segítséget kérni a kineziológiai tapasz felhelyezésében.
Hatékony segítség: a kineziológiai tapasz
A kineziológiai tapasz használatának első évtizedeiben Japánban volt elterjedt, majd 1988 után a Japán Olimpián tanúsított hatékonyságát látván az élsportolókon, rohamszerűen elterjedt. A kineziológiai tapasz világszintű elterjedése a legnagyobb bizonyíték arra, hogy az emberek vágynak egy mellékhatásoktól mentes, biztos, kényelmes fájdalomcsillapításra, gyógyulási módszerre.
A kineziológiai tapasz és a sport
A kineziológiai tapasz nagyon bőrbarát, kényelmesen viselhető, és felhasználható rengeteg sérülés esetén. Akár az első maratonodra edzel, vagy készülsz a következő meccsre, kitűzöl magad elé új célokat a tornában, vagy csak egyszerűen jól akarsz teljesíteni, tudhatod, hogy semmi nem lassít jobban, mint a fájdalom, az esetleges sérülés – ilyen esetekre ajánlott a kineziológiai tapasz.
Kineziológiai tapasz mozgásszervi problémákra
Ha Önnek mozgásszervi panaszai és elviselhetetlen fájdalmai vannak, készen állunk a leghatékonyabb módon orvosolnifájdalmait, és az Ön számára a legmeglelőbbet biztosítani a kineziológiai tapasz (tape) használatát javasolva. Legkedvezőbb áron a legjobb minőséget egyedül mi tudjuk biztosítani Önnek közvetlen a koreai gyártótól.
  • 1 (current)