Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

A kineziológiai tapasz és a sport

A kineziológiai tapasz és a sport
A kineziológiai tapasz nagyon bőrbarát, kényelmesen viselhető, és felhasználható rengeteg sérülés esetén. Akár az első maratonodra edzel, vagy készülsz a következő meccsre, kitűzöl magad elé új célokat a tornában, vagy csak egyszerűen jól akarsz teljesíteni, tudhatod, hogy semmi nem lassít jobban, mint a fájdalom, az esetleges sérülés – ilyen esetekre ajánlott a kineziológiai tapasz.
Néhány olyan probléma, melyekre jó hatással van a tapasz:zúzódás, izomzúzódás,részleges szalagsérülés, bevérzések okozta panaszok, illetve ízületi folyadékgyülemek oldására, fokozott izomtónus, izomhúzódás, húzódás,illetve izomgörcs enyhítésére, fájdalomcsillapításra, ízületi gyulladás, rándulás, íngyulladás okozta bántalmakra, nyirokkeringés stimulálására, mozgásszervi rehabilitációra, egyéb mozgásszervi panaszok és menstruációs görcsök enyhítésére is alkalmazható.
 
Praktikus fájdalomenyhítés
 
A kineziológiai tapasz jól néz ki, nem kell takargatnod, és hatalmas megkönnyebbülést okoz egy-egy fájdalommentesítése során. A tapaszt tusolás, fürdésközben is nyugodtan lehet viselni, hiszen vízálló. Ezen kívül bőrbarát is, tehát nem kell félnünk, hogy nyomot hagy a testünkön. A tapasz orvosi akril ragasztóréteggel van ellátva, nagyon rugalmas, könnyen rögzíthető.

Vastagságát, erősségét pont úgy lehetne leírni, mint az emberi bőrt, épp ezért ilyen hatásos, együtt mozog a test szöveteivel, így biztosítva kényelmes, szinte észrevehetetlen biztosítást, harmonikus együttmozgást. A tapasz a fájdalomenyhítésen kívül segít a duzzanatok kezelésében, a véraláfutások és a gyulladások helyrehozatalában is.
 
A kineziológiai tapaszt izmokra, inakra, szalagokra használjuk, így adva nekik egy külső támogatást, amely segíti a mihamarabbi fájdalommentes felépülést. A tapasz felhelyezésével kapcsolatos aggályaidbizonyára nem hiábavalóak, hiszen nagyon javallott ezt a folyamatot egy szakemberrel elvégeztetni. Ha mégis magadnak szeretnéd felhelyezni, javasoljuk annak alapos áttanulmányozását.
 
Talán a legfontosabb feladata a kineziológiai tapasznak, hogy támogatást nyújt, és önbizalmat ad, mely hozzásegíthet mindenkit ahhoz, hogy a legjobb a formáját nyújtsa.
Jó tudni és felfigyelni arra is, hogy rengeteg élsportoló, profi atléta használja rendszerességgel a kineziológiai tapaszt fájdalmaik enyhítésére. A gyors, mellékhatásoktól mentes fájdalomenyhítés sok ember számára bevált módszerré vált.
 

Kapcsolódó cimkék:

Kineziológiai tapasz