Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

Az első BackScan rendelő Budapesten a 16. kerületben
A gerincvizsgálat terén rendszerint alkalmazott megoldások nagy hátránya, hogy ha kis dózisban is, de mégis sugárterhelést jelentenek a szervezet számára. Ezt célszerű inkább elkerülni, s ehhez ma már a korszerű technológia is segítséget nyújt. A BackScan névre hallgató eszköznek köszönhetően tetszőleges alkalommal ismételhető a gerincvizsgálat, hiszen sugárzásmentes az eljárás, így folyamatosan nyomon követhető a gyógykezelés hatékonysága.
BackScan gerincvizsgálat sugárzásmentesen
Orvosi vizsgálatokat illetően gyakran találkozni a CT, valamint az MRI kifejezésekkel. Mindkét képalkotó technikának köszönhetően pontos képet kaphatunk a szervezetünkben zajló folyamatokról. A gerinc csontos elemeinek vizsgálata beutaló segítségével gyakran CT vizsgálaton keresztül történik. Előfordulhat, hogy kontrasztanyag beadása is szükséges a tökéletes képalkotáshoz.
Miért a Dorn terápia?
A gerincfájdalom népbetegséggé nőtte ki magát korunkban, amire még "rátett egy lapáttal" a tény, hogy a társadalom akarva-akaratlan mozgásszegény életmódot folytat. Ez szinte törvényszerűen gerincproblémákhoz vezet. A médiából minden nap ömlik ránk, hogy mi az, amit bekaphatunk, ha fáj a hátunk, ha ízületeink rakoncátlankodnak, ha nem tudunk lehajolni, felegyenesedni, lépni, állni, feküdni. Ám ezek mind-mind csak felszínes megoldások!
A Dorn terápia bemutatása
Hatékony, gyógyszermentes megoldást keres gerincfájdalmaira, gerincferdülésére? Akkor Önnek a Dorn terápiára van szüksége! A Dorn terápia egy egyedülálló, magas szintű, gyógyszer - és orvosi műszerektől mentes, kézzel végzett korrekciós gerincterápia, aminek a segítségével a gerinchez köthető legtöbb rendellenességtől, fájdalomtól meg tud szabadulni.
Gerincferdülés és vizsgálata
Mint tudjuk, nagyon kevés ember rendelkezik tökéletesen szimmetrikus vázrendszerrel. A gerincferdülést általában az árulja el, hogy az egyén oldalirányból figyelve kérdőjelet formál, illetve elölnézetből figyelve a két váll nem azonos magasságban helyezkedik el. A gerincferdülés mértéke határozza meg a probléma súlyosságát. Azt azonban le kell fektetni, hogy a gerincferdülés soha nem lehet kizárólag esztétikai kérdés; minél nagyobb fokú ferdülésről van szó, annál nagyon valószínűséggel alakul ki súlyos hátfájás, derékfájás vagy más súlyos gerincprobléma.
A hátfájás és a 3D BackScan
A hátfájás az egyik leggyakoribb egészségügyi probléma, illetve tünet, amely megkeseríti a mindennapjainkat; általánosságban kijelenthető, hogy minden negyedik felnőtt lakost időnként vagy rendszeresen hátfájás gyötör. A hátfájás jelentkezhet enyhe kellemetlen érzésként és letaglózó fájdalomként is. Komolyan kell vennünk ezt a betegséget hiszen a munkaképtelenség leggyakoribb okáról van szó. Szerencsére az esetek többségében a hátfájás műtéti beavatkozás, illetve gyógyszeres kezelés nélkül is orvosolható.