Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Miért a Dorn terápia?

Miért a Dorn terápia?
A gerincfájdalom népbetegséggé nőtte ki magát korunkban, amire még "rátett egy lapáttal" a tény, hogy a társadalom akarva-akaratlan mozgásszegény életmódot folytat. Ez szinte törvényszerűen gerincproblémákhoz vezet. A médiából minden nap ömlik ránk, hogy mi az, amit bekaphatunk, ha fáj a hátunk, ha ízületeink rakoncátlankodnak, ha nem tudunk lehajolni, felegyenesedni, lépni, állni, feküdni. Ám ezek mind-mind csak felszínes megoldások!
Ha igazán korszerű és emberbarát segítséget szeretne hátfájására, gerincproblémáira, akkor érdemes a Dorn terápia módszerét választani!

A Dorn terápia egy magas szintű ízületi korrekciós technika, aminek egyetlen célja, hogy Ön fájdalommentesen élhesse mindennapjait, mindezt gyógyszerek és komolyabb orvosi beavatkozás nélkül.

A Dorn terapeuta a kezelés során kézzel korrigálja az ízületeket, lazítja az izmokat, és a meridiánpontok stimulálásával a test helyes energiaáramlását is visszaállítja. Épp ezért a Dorn terápia során olyan belső szervi panaszoktól is megszabadulhat a páciens, amelyek indirekt úton kapcsolatban állnak a gerinc problémáival.

Már az első kezelés alkalmával pozitív változás állhat be, panaszai csökkennek! Kérjen időpontot még ma Mészáros Ádám Nemzetközi Dorn terapeutához!