Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Tape terapeuta

Tape terapeuta tanfolyam
A kinesiotape azaz a kineziológiai szalag gyógyító hatásáról egyre több tanulmány és cikk születik, így nem csoda, hogy már nem csak a profi sportolók használják. Ahogy egyre elterjedtebbé válik, egyre könnyebb beszerezni magát a szalagot, azt azonban kevesen tudják, hogy felhelyezése korántsem egyszerű, hiszen képzett szakember segítsége nélkül a kívánt hatás gyakran elmaradhat. Nézzük ki is az a tape terapeuta, és hogyan tanulhatunk mi is minél többet a megfelelő felhelyezésről.
Saját Tape Terapeuta
A kineziotape vagy más nevén kineziológiai tapasz egy olyan ragasztószalag, bár pamutból készül, de nagyban hasonlít az emberi bőrhöz. Teljesen vízálló, mégis légáteresztő, tehát bőröd maradéktalanul tud szellőzni. A tape segít működésbe hozni saját szervezeted öngyógyító folyamatát.
TT, avagy Tape Terapeuta
Kineziológiai tapasz, szalag vagy tape, mindegy minek hívod, mert a lényeg benne rejlik, nem a nevében. Képzelj el egy olyan készítményt, amellyel nem roncsolod szervezeted, nincs mellékhatása, mégis működik. Harmincévnyi szakértelem szorult bele a kicsiny tapaszokba, melyet dr. KenzoKase japán terapeuta fejlesztett ki és mára már az egész világon elterjedt.
  • 1 (current)