Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

TT, avagy Tape Terapeuta

TT, avagy Tape Terapeuta
Kineziológiai tapasz, szalag vagy tape, mindegy minek hívod, mert a lényeg benne rejlik, nem a nevében. Képzelj el egy olyan készítményt, amellyel nem roncsolod szervezeted, nincs mellékhatása, mégis működik. Harmincévnyi szakértelem szorult bele a kicsiny tapaszokba, melyet dr. KenzoKase japán terapeuta fejlesztett ki és mára már az egész világon elterjedt.
A terapeuta szerint
KenzoKase doktor azt nyilatkozta a The Guardian című brit újságnak, hogy miután terapeutaként nem megengedett a gyógyszerek használata, illetve a sebészeti beavatkozás, ezért keresett egy olyan természetes módszert, ami a fentiek alkalmazása nélkül csillapítja a fájdalmat. A tapasztalt terapeuta a bőr három rétegével machinált, ugyanis azt gondolta, hogy ha a fájdalomérzet a felhám - ami a bőr legfelső rétege- és az irha – amely a bőr rugalmasságát biztosítja - között érezhető, akkor a kineziológiai tapasszal, beavatkozások nélkül csökkentheti a fájdalmat. Ennek eléréséhez egy pici helyet kellett csinálnia a két réteg közé, megkönnyítve ezzel a véráramlást és csökkentve ezzel a testben lévő fájdalomérzetet.
Az ödémát és a testen keletkezett duzzanatokat ezen elv alapján képes megszüntetni.
 
Állati jó
Dr. Kaseelmesélte, hogy már saját kutyáját is kezelte a tapasszal, amikor egy másik kutya megtámadta, de a szalag pár nap alatt segített a kutyusnak visszanyerni eredeti formáját. De egy flamingónak, a Detroit-i Állatkert lakójának is pillanatok alatt rendbe tette már a térdét.
 
Terapeutánk segít!
Mivel bizonyítottan működik ez a csodálatos módszer, ezért már csak arra kell figyelned, hogy megfelelően használd. Tudniillik nem mindegy, hogy hol helyezed el a testeden. Anatómiai ismeretek birtokában érdemes nekikezdeni a kezelésnek, ha ez hiányzik, akkor inkább keresd fel biztos tudású terapeutánkat, így elkerülheted az esetleges félre kezeléseket. Minősített tape szakértőink igény esetén vállalnak ragasztást vagy megmutatják neked vagy hozzátartozódnak a helyes használatát. Legalább az első alkalommal kérd szakképzett munkatársunk segítségét, hogy teljes mértékben ki tudd használni a tape nyújtotta lehetőségeket.
 

Kapcsolódó cimkék:

Kineziológiai tapasz, Tape terapeuta