Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

BackScan a röntgensugár nélküli gerincvizsgálat

BackScan a röntgensugár nélküli gerincvizsgálat
A forradalmian új röntgensugár nélküli gerincvizsgáló készülék elérhető budapesti rendelőnkben, most bevezető áron 10 000 Ft helyett 8 000 Ft-os vizsgálati áron. A vizsgálat biztonsággal alkalmazható gyermekeken is már 6 éves kortól, és bármikor megismételhető, hisz nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre. A gerincvizsgálatról 3D gerinc képet, és szakvéleményt állítunk ki pácienseinknek, mellyel további kezelést rendelőnkben, vagy szakorvossal tudnak igénybe venni.

Tudta, hogy a gerincproblémák olyan népbetegségnek számítanak, ami szinte hozzá nőtt a 21. század emberének hétköznapjaihoz? 

A modern orvosi módszerek és lehetőségek ellenére többsége kezeletlenül marad évekig, míg nem akkor sietünk orvoshoz, amikor már ebből kifolyólag egyéb betegségek lépnek fel.

Adódik a kérdés: miért nem figyelünk jobban hátgerincünkre?

A gerincferdülések 85%-a ismeretlen eredetű, ám ez a típusú elváltozás rendszerint már 10-12 éves kor környékén bekövetkezik, amit súlyosbít a rosszul beidegződött tartás, illetve a számítógép mellett eltöltött egyre több idő már gyerekkorban is.

Az esetek 15%-ban valamilyen fejlődési rendellenesség okozza a hátgerincferdülést, ez lehet anyagcsere-zavar, izomsorvadás is.

Tény, hogy az elhanyagolt gerincferdülés későbbiekben komoly szövődményeket okozhat, emellett a gerincferdülés feltérképezése is sokkal nehezebb. A szövődmények között találjuk: a térd és csípőízületi porckopást, de súlyos gerincferdülés esetén akár légzésnehézség és másodlagos szívbetegség is kialakulhat. Ráadásul csökken a fizikai terhelhetőség, emellett folyamatos, szűnni nem akaró hátfájás is jelentkezik. Nem utolsó sorban a rossz tartás miatt a fizikai test esztétikai képe is deformálódik.

A gerincferdülés hatásosan kezelhető, ha minél hamarabb, már gyerekkorban felismerik, és megkezdődik a professzionális kezelés. Ám szülőként érthető, ha nem szívesen tenné ki gyerekét a röntgensugárzásnak! Míg felnőttek esetében is hasonló meggondolásból érdemes a röntgensugárzással járó vizsgálatokat minimálisra csökkenteni.

Magyarországon elsőként rendelkeztünk az abszolút biztonságos, sugárzásmentes, maximális pontosságú, a gerincről 3D-s képet alkotó BackScan gerincvizsgálóval, így több 100 sikeres vizsgálatot tudhatunk magunk mögött!

Gerincferdülés vizsgálata Backscan eszközzel

A hagyományos röntgen vizsgálattal ellentétben, amellett, hogy jóval kedvezőbb az ára:

  • egyszerű és gyors
  • a vizsgálat mindössze 5 percig tart
  • sugárzásmentes
  • megbízható, tűpontos értékek
  • 3 különböző pozícióban méri a gerincoszlopot, 1 fok pontosságú eredménnyel
  • mellékhatás nélküli
  • fájdalommentes
  • 3D megjelenítés
  • bármikor megismételhető
  • rehabilitációban és profi sportban minőségi biztosíték

A BackScan által készített 3D mozgatható gerinckép álló, hajlított, valamint terhelt gerincről.
 

A modern berendezés értékeiben és gyorsaságában alkalmazkodik a kor elvárásaihoz, rendkívül rövid idő alatt kapunk megbízható értékeket.

Backscan rendelő a 16. kerületbenMindez hozzásegíti a pácienst ahhoz, hogy szakvéleményünk után minél hamarabb tudja megkezdeni a kezelést rendelőnkben vagy szakorvosnál, és újra élvezhesse a fájdalom - és szövődménymentes minőségi életet!

Kérjen időpontot még ma számítógépes gerincvizsgálatra a 16. kerületi budapesti rendelőnkbe (1161 Budapest, Nonn János utca 3. Ortopédiai rendelő), melyet most 8 000 Ft-os áron tud igénybe venni és 2016. július óta már bankkártyával, vagy szépkártyával is tudja fizetni a helyszínen.




 

Kapcsolódó cimkék:

Gerincferdülés kezelése, Backscan