Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Saját Tape Terapeuta

Saját Tape Terapeuta
A kineziotape vagy más nevén kineziológiai tapasz egy olyan ragasztószalag, bár pamutból készül, de nagyban hasonlít az emberi bőrhöz. Teljesen vízálló, mégis légáteresztő, tehát bőröd maradéktalanul tud szellőzni. A tape segít működésbe hozni saját szervezeted öngyógyító folyamatát.
A tapasz gyógyító ereje
Rengeteg betegséget lehet használatával gyógyítani, kezelni; a kisebb zúzódások, húzódások, rándulásoktól, gyulladásoktól kezdve a mozgásszervi panaszokig mindent.
 
Színhatás
A termék összetétele minden szín esetében ugyanaz, a színek inkább a színterápia miatt fontosak, ezért sem jó, ha saját magad esel neki a tapasz kiválasztásának. A különböző színek másként hatnak szervezetedre. Egyáltalán nem mindegy, hogy problémád kezelésére hűtő, fűtő vagy semleges színű tapaszt ragasztasz.
 
A terapeuta fontossága
Egyszerűen felragasztható a tapasz, nem tűnik bonyolult dolognak, mégis tudnod kell, hogy komoly anatómiai ismeretekkel kell rendelkeznie annak, aki felragasztja a kineziotape-et. Ezzel elkerülöd azt, hogy esetleg nem a megfelelő szalagot vagy színt választod ki és a gyógyítás helyett, inkább ártasz saját magadnak. Nálunk minősített tape szakértők dolgoznak, akik igény szerint vállalnak ragasztást vagy meg is tanítják használatát; milyen szín, pontosan hova és milyen mértékben kell feszíteni ragasztásnál.
 
Terapeuta képesítés
A fent leírtakból is kiderül, hogy a tape terapeuták felelőssége igen nagy. Ahhoz, hogy ilyen státuszban dolgozhassanak egészségügyi előképzettség szükséges, hiszen komoly elméleti és gyakorlati tudás szükséges a taping elsajátításához. A tape terapeuta tisztában van a tapasz tulajdonságaival és hatásaival, éppen ezért képes pontos diagnosztikát felállítani. Sok gyakorlás útján szerzik meg a precíz ragasztási technikát. A jól képzett szakember ért az anatómia nyelvén, tudja, hogy az izmok és a testrészek milyen viszonyban vannak egymással és teljes diagnosztikát tud felállítani sérülések esetén. Tudván, hogy ilyen komoly ismeretek szükségesek a tapasz felragasztásához, inkább kérd szakemberünk segítségét!

Kapcsolódó cimkék:

Tape terapeuta, Kineziotape