Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

A teniszkönyök – Nem csak a teniszezők betegsége lehet
A teniszkönyök elnevezés megtévesztő lehet, hiszen a sérülés nem csak teniszezőknél jelentkezhet. A teniszkönyök valójában nagyon gyakori olyan sportolók és dolgozók esetében, akik ismétlődő mozgást végeznek, mely során főként alkarjukat használják. A sérülés rendkívül fájdalmas lehet, így a kezelés legfőbb célja a tehermentesítés és a fájdalom megszüntetése, melyre a kineziológiai tapasz kiváló, kémiai hatóanyagok nélküli megoldás lehet.
Elfeküdt nyak? – Gyors megoldás fájdalomcsillapító nélkül
Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy reggel zsibbadt nyakkal, erős fájdalmak kíséretében ébredt. Sajnos a legjobb párnák mellett sem lehet biztosan elkerülni, hogy elaludjuk a nyakunkat, a hatása pedig akár több napig is érződik, a fájdalom mellett nehezen mozgatjuk a fejünket, alig tudjuk elfordítani, ettől pedig elzsibbad a vállunk is. Sokan inkább kínozzák magukat, mozgatják a fájdalmas területet, illetve gyógyszerekkel próbálják enyhíteni a fájdalmat.
A bütyök kezelése műtét nélkül
A lábon kifejlődő bütyök sokkal gyakoribb betegség, mint gondolnánk. Tartja magát a tévhit, hogy a bütyök idős korban jön elő a helytelen cipők, a sok magassarkú viselése miatt. Ez azonban egyáltalán nem igaz, hiszen a bütyök alapvetően a láb boltozatos felépítésének megváltozása miatt alakul ki, mely akár már fiatalabb korban is előfordulhat. A bütyök igen fájdalmas tud lenni és a cipőválasztást sem könnyíti meg.
Misztikus akupunktúra III.– Köpölyözés és moxaterápia
A köpölyözés és a moxaterápia két olyan ősi módszer, mely szoros kapcsolatban áll az akupunktúrával. Mindhárom módszer az előző cikkekben már tárgyalt meridiánrendszerre alapul, ezt az energiarendszer használva képes gyógyító hatást kifejteni a testben. Az akupunktúrával ellentétben a köpölyözés és a moxaterápia is eltérő módszert alkalmaz, így hatásaikban is eltérőek. Nézzük, melyik kezelés hogyan működik.
Misztikus akupunktúra II.– A fülakupunktúra módszere
Az előző akupunktúráról szóló cikkben már írtunk bővebben a kezelés alapjairól és módszeréről. Most az akupunktúra egyik ágáról, a fülakupunktúráról lesz szó, mely a szervezet mikrorendszereire épül.
Misztikus akupunktúra I.– Egy ősi módszer a modern orvoslásban
Az akupunktúrára a nyugati társadalmakban az emberek hajlamosak valamiféle misztikus varázslásként tekinteni, bizalmatlanok a módszerrel szemben, rengeteg tévhit tartja magát a kezelésekkel kapcsolatban, és sajnos nagyon nehéz valóban jó szakembert találni. A meridiánokkal foglalkozó előző cikkeinkben már említést tettünk az akupunktúráról, most azonban hosszabban foglalkozunk vele, hiszen hamarosan nálunk is elérhető lesz a kezelés.