Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

A derékfájás és a 3D BackScan
Egyes felmérések szerint a derékfájás a világ lakosságának mintegy 10 százalékát sújtja; mindezt azt jelenti, hogy hozzávetőlegesen 700 millió ember szenved a derékfájás különböző fajtáitól. A derékfájás szoros összefüggésbe hozható az életvitellel, illetve a különböző foglalkoztatási területekkel. Ez alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a betegség kialakulása összefüggésbe hozható az életvitellel, tehát nem genetikai jellegű öröklődésről kell beszélnünk.
A gerincferdülés kezelése
A gerincferdülés a gerinc oldalirányú elhajlásából adódó tartásbeli probléma, amely nagyjából minden hetedik fiatalt érinti. Fontos tudni, hogy a gerincferdülésnek két típusát különböztetjük meg. Az egyik típus az úgynevezett funkcionális gerincferdülés, amely megfelelő terápiával korrigálható.
A hátfájás kezelése
A hátfájás egy rendkívül széles körben megjelenő egészségügyi probléma. Rengeteg kiváltó oka lehet, amelyek többsége a gerincoszlop valamilyen elváltozásával hozhatók összefüggésbe, de a test más részeinek elváltozása vagy betegsége is okozhat hátfájást. A hátfájás egyik legáltalánosabb kiváltó oka a lumbágó, amely jelentkezhet egy rossz mozdulat következményeként, de kialakulhat lassan is. Egyes esetekben nehéz megtalálni a kiváltó okot.
A derékfájás kezelése
A derékfájás rengeteg ember mindennapi életét keseríti meg, de csak nagyon keveseknek van szüksége műtéti beavatkozásra. Az esetek többségében a derékfájás kellő elővigyázatossággal megelőzhető, illetve krémekkel, gyógyszerekkel és különböző eszközökkel kezelhető. A derékfájás hátterében a legtöbb esetben a meghúzódott hátizmok és gerincízületi szalagok állnak, de idősebb korban a túlterhelt porckorongok és a görcsös gerinctáji izmok is fájdalomhoz vezethetnek.
BackScan a röntgensugár nélküli gerincvizsgálat
A forradalmian új röntgensugár nélküli gerincvizsgáló készülék elérhető budapesti rendelőnkben, most bevezető áron 10 000 Ft helyett 8 000 Ft-os vizsgálati áron. A vizsgálat biztonsággal alkalmazható gyermekeken is már 6 éves kortól, és bármikor megismételhető, hisz nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre. A gerincvizsgálatról 3D gerinc képet, és szakvéleményt állítunk ki pácienseinknek, mellyel további kezelést rendelőnkben, vagy szakorvossal tudnak igénybe venni.
Hátfájás kezelése kineziológiai tapasszal
Igen sok embert hallhatunk hátfájásra panaszkodni, ez gyakorlatilag népbetegség, és nem csak Magyarországon. A jelenségért egyértelműen a munka okolható, de itt nem feltétlenül kell kemény fizikai munkára gondolni. Bár azt hihetnénk, hogy az irodai, egy helyben ülős munka nem terheli meg túlságosan a szervezetet, ez sajnos nem igaz. Nagyon nem könnyű ugyanis egész nap egy széken ülni, a hátunk bizony előbb vagy utóbb tiltakozni kezd ellene.