Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hírek

Kineziológiai tapasszal a terhességi csíkok ellen
Mikor kisbabát várunk, természetes, hogy elsősorban a pocakunkban növekvő életre koncentrálunk, ő az első számunkra, és úgy érezzük, hogy bármilyen áldozatot megér. A terhesség azonban testi változásokkal jár, ami nyomokat is hagyhat rajtunk. Valószínűleg nem létezik olyan kismama, akit ne töltene el némi szorongással a gondolat, hogy vajon milyen lesz a teste a szülés után, fog-e valaha hasonlítani a régi önmagára.
Izomlázak kezelése kineziológiai szalaggal
Életünkben igen fontos szerepet tölt be a mozgás – minél többet mozgunk, annál egészségesebbek lehetünk, ezért mindenkinek ajánlott legalább heti néhány alkalommal sportolni. Ha azonban nem vagyunk hozzászokva különösebben a fizikai aktivitáshoz, és egyszer-egyszer jobban megerőltetjük magunkat a kelleténél, hamar tapasztalhatunk izomlázat. Ez nem tűnik olyan égető problémának, de néha olyan méreteket ölthet, hogy komolyan nehézséget okozhat akár egy lépcsőn is felmenni, vagy felállni egy székről.
Ugrótérd kezelése kineziológiai tapasszal
A sportolás mindenképpen a jó és egészséges tevékenységek kategóriájába sorolható, azonban időnként sajnos együtt járhat olyan sérülésekkel, melyek hosszabb távon is megkeseríthetik az ember életét. Akik rendszeresen, esetleg versenyszerűen sportolnak, azok közül elég sokan kénytelenek ilyen problémával élni, mivel a versenyszerű sport fokozott megerőltetést jelent a testnek, ráadásul folyamatosan.
Gerincsérv, porckorongsérv fájdalommentes kezelése
A gerincsérv és a porckorongsérv olyan elváltozások a testben, melyek nagyban megnehezítik a beteg életét, állandó fájdalmakkal járnak, a műtéti kezelés pedig igen komoly beavatkozást jelent. A betegségek enyhébb eseteiben a műtét helyett, esetlegesen a műtét előtt, műtétre várva érdemes megfontolni a kineziológiai tapasz alkalmazását. A kinesio tape enyhíti a fájdalmat, kényelmes és több napig is viselhető, lássuk, hogyan hat.
Tested a füledben – A fülakupunktúráról
A fülakupunktúra, a hagyományos akupunktúra mellett, igen elterjedt orvoslási módszer, hazánkban azonban még mindig gyakran idegenkednek tőle. A hagyományos keleti orvostudományi módszerekre épülő fülakupunktúrát remek eredményekkel alkalmazzák különböző betegségek esetén, így érdemes közelebbről is megismerkedni vele.
Biorezonancia – Vizsgálat beavatkozás nélkül
A mai világban, amikor rengeteg káros hatás éri a szervezetet, mindennél fontosabbá vált az egészség megőrzése, és a rendszeres vizsgálatok. Ez természetesen rengeteg időt vesz igénybe, hiszen kevés az orvos, sok a beteg, így csak sokára kapunk időpontot, és akkor is rengeteget kell várni a sorunkra. A biorezonanciás vizsgálat erre jelenthet megoldást, hiszen a nélkül képes felmérni a szervezet állapotát, hogy mindenféle kellemetlen vizsgálatnak kellene alávetnünk magunkat.