Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Kineziológiai tapasszal a terhességi csíkok ellen

Kineziológiai tapasszal a terhességi csíkok ellen
Mikor kisbabát várunk, természetes, hogy elsősorban a pocakunkban növekvő életre koncentrálunk, ő az első számunkra, és úgy érezzük, hogy bármilyen áldozatot megér. A terhesség azonban testi változásokkal jár, ami nyomokat is hagyhat rajtunk. Valószínűleg nem létezik olyan kismama, akit ne töltene el némi szorongással a gondolat, hogy vajon milyen lesz a teste a szülés után, fog-e valaha hasonlítani a régi önmagára.
Legtöbben a hízással vannak elfoglalva, azonban a fölösleges kilók leadhatók. A legnagyobb ellenség alighanem a stria, ami bizony ott marad az ember bőrén, ha megjelenik – bár idővel halványul, sosem múlik el teljesen. A legjobb védekezés ellene a megelőzés, amit kineziológiai tapasszal is megtehetünk.
 
A terhességi csíkok megelőzése Kinezio Tape-pel
 
Sajnos sokszor lehet hallani, hogy a terhességi csíkok ellen nem sokat lehet tenni, ugyanis adottság kérdése. Ha genetikailag hajlamosak vagyunk rá, tehetünk akármit, lesznek csíkjaink. Ez azonban nem igaz, ugyanakkor roppant káros állítás, mert sok nő elhiszi, megfosztva magukat a lehetőségtől, hogy megelőzzék a problémát. Lehet ugyanis tenni a megelőzésért, csak nem szabad elhinni, hogy tehetetlenek vagyunk! A Kinezio Tape korai alkalmazása ugyanis a tapasztalatok szerint segít a kismamáknak elkerülni a striák kialakulását. A tapaszt akkor kell alkalmazni, mikor a has elkezd növekedni, tehát tényleg fontos, hogy előre gondolkodjunk ebben a kérdésben. Ilyenkor érdemes felkeresni egy szakképzett tape terapeutát, aki megmutatja Önnek a helyes ragasztási technikát, így megelőzhető lesz a terhességi csíkok kialakulása is.
 
Nem csak a külső változások megelőzésére jó
 
Bár a pocak növekedésével kapcsolatban sok nőnek az első gondolata, hogy a bőre hogy fogja ezt bírni, és vajon mennyire lesz csíkos a folyamat végén, az esztétikai rész még csak egy dolog. Belül is történnek változások a pocak növekedésének hatására: a hasfal izomzata lazábbá válhat, a hasizmok széthúzódhatnak egymástól, a méhszalagok megnyúlhatnak. Az eddigi tapasztalatok szerint a kineziológiai tapasz a terhességi csíkok ellen azért alkalmazható hatékonyan, mert csökkenti a hasfal elvékonyodásának, berepedésének esélyét. Javasolt az első trimeszter végén, a második elején elkezdeni a kezelést, hogy megelőzhessük a problémát.
 

Kapcsolódó cimkék:

Terhes Tape