Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Hátfájás kezelése kineziológiai tapasszal

Hátfájás kezelése kineziológiai tapasszal
Igen sok embert hallhatunk hátfájásra panaszkodni, ez gyakorlatilag népbetegség, és nem csak Magyarországon. A jelenségért egyértelműen a munka okolható, de itt nem feltétlenül kell kemény fizikai munkára gondolni. Bár azt hihetnénk, hogy az irodai, egy helyben ülős munka nem terheli meg túlságosan a szervezetet, ez sajnos nem igaz. Nagyon nem könnyű ugyanis egész nap egy széken ülni, a hátunk bizony előbb vagy utóbb tiltakozni kezd ellene.
Általában véve még többen is szenvednek a hátfájástól azok közül, akik ülőmunkát végeznek! A hátfájás kezelése pedig egyáltalán nem könnyű feladat
 
Mit lehet tenni a hátfájás ellen?
 
Kézenfekvőnek tűnik a megoldás a hátfájás kezelésére: ne üljünk annyit egy helyben! Sajnos azonban ez nem ilyen egyszerű, ugyanis ha az embernek az a munkája, hogy 8-10 órát üljön egy széken, akkor bizony nem sok választása van. Segíthet, ha időnként felkelünk, sétálunk egy kicsit, megmozgatjuk magunkat, tehát a testünket kicsit kizökkentjük a kényelmetlen helyzetből, de persze ez sem tökéletes megoldás, már csak azért sem, mert ezt nem mindig engedheti meg magának az ember a munkahelyén. Ha tehát a kiváltó ok megszüntetése nem járható út, marad az, hogy a tüneteket igyekszünk kezelni – ezt pedig hatékonyan megtehetjük a kineziológiai tapasz segítségével!
 
Mi az a Kineziológiai tapasz?
 
A kineziológiai tapasz, aminek segítségével gyorsan és hatékonyan enyhíthetjük a fájdalmainkat. Rugalmas pamutanyagból készült, kényelmes, légáteresztő tapasz, melyet a bőrre kell ragasztani ott, ahol a fájdalmat érezzük. Nagy előnye, hogy igen rövid időn belül csökken a fájdalom, méghozzá úgy, hogy semmiféle mellékhatástól nem kell tartani.
 
Hátfájásra is tökéletes a Tape
 
A kineziológiai tape az említett hátfájás kezelésére is nagyon hatékonyan alkalmazható. Ma már vannak olyan speciális ragasztási technikák, mellyel a fájdalom oka kezelhető, így egy kúraszerű kezeléssel akár teljesen meg is szüntethető a kínzó hátfájás. Lévén, hogy a tapasz nem tartalmaz se gyógyszert, se egyéb káros anyagot nyugodtan használhatja bármelyik korosztály, mivel nincs mellékhatása. Sőt, terhes nők is bátran alkalmazhatják, amikor már a nagyra nőtt pocak súlya húzza a hátukat, és fájdalmat okoz. Nagyon kényelmes viselet, a mozgásban nem akadályoz, így észre sem fogjuk venni – csak abból, hogy csökken a fájdalom!