Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Ugrótérd kezelése kineziológiai tapasszal

Ugrótérd kezelése kineziológiai tapasszal
A sportolás mindenképpen a jó és egészséges tevékenységek kategóriájába sorolható, azonban időnként sajnos együtt járhat olyan sérülésekkel, melyek hosszabb távon is megkeseríthetik az ember életét. Akik rendszeresen, esetleg versenyszerűen sportolnak, azok közül elég sokan kénytelenek ilyen problémával élni, mivel a versenyszerű sport fokozott megerőltetést jelent a testnek, ráadásul folyamatosan.
Egy ilyen jellemző gond az ugrótérd, vagy instabil térd, amit az okoz, hogy a combfeszítő izmokat túlterhelik. Ebben az esetben a fájdalom a térdkalács csúcsánál jelentkezik, és a térd alatt található patella ín tapadásának krónikus túlerőltetésével és fájdalmával jár. A terhelésre fokozódik a térdkalács fájdalom. Ez eleinte elmúlik, ha pihentetjük, később viszont már nem.
 
Instabil térd kezelése Tape-pel
 
A fentiek alapján elég egyértelmű, hogy az ugrótérd nagyban képes megnehezíteni az ember életét, folyamatos fájdalmat okozva. Mivel így nem lehet élni, egyértelmű, hogy fontos cél lesz a fájdalom csökkentése. A fájdalomcsillapító gyógyszerek hosszabb távon nem jelenthetnek megoldást, mert akár függőséget is okozhatnak. Az ugrótérd kezelése kineziológiai tapasszal azonban teljesen ártalmatlan, ugyanakkor nagyon hatékony módszer. A tape rugalmas pamutanyagból készült, ennek köszönhetően kényelmes, bőrbarát, emellett légáteresztő is, így a bőrre ragasztva sportolás közben sem lesz zavaró. A legjobb benne, hogy semmilyen mellékhatástól nem kell tartani a használata során.
 
Hogyan kezelhetjük a térdünket?
 
Az ugrótérd kezelése Tape-pel nagyon egyszerű: a tapaszt fel kell ragasztani az érintett területre a megadott technikával, és kész, az magától végzi a dolgát. Legjobb, ha mozgás közben is viseljük, hogy kissé tehermentesítse az izmokat és inakat, így a fájdalom is hamar meg fog szűnni, és az érintett újra teljes életet élhet. Mivel – ahogy már említettük – nincs mellékhatása, nyugodtan viselheti bármilyen korosztály, bármilyen körülmények között.