Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Izomlázak kezelése kineziológiai szalaggal

Izomlázak kezelése kineziológiai szalaggal
Életünkben igen fontos szerepet tölt be a mozgás – minél többet mozgunk, annál egészségesebbek lehetünk, ezért mindenkinek ajánlott legalább heti néhány alkalommal sportolni. Ha azonban nem vagyunk hozzászokva különösebben a fizikai aktivitáshoz, és egyszer-egyszer jobban megerőltetjük magunkat a kelleténél, hamar tapasztalhatunk izomlázat. Ez nem tűnik olyan égető problémának, de néha olyan méreteket ölthet, hogy komolyan nehézséget okozhat akár egy lépcsőn is felmenni, vagy felállni egy székről.
Az izomláz ellen jobbára azt szokták javasolni, hogy várjunk, míg elmúlik – ez általában egy-két nap. Olyan tanácsot is kaphattunk már, hogy dolgozzunk rá, úgy hamarabb felejthetjük el. Van azonban ennél jobb módszer is: az izomlázak kezelése kineziológiai szalaggal is lehetséges.
 
Az életmódváltás fájdalmas lehet
 
Mindig jó, ha valaki úgy dönt, hogy pozitív irányba változtat az életén, és beiktatja a mindennapjaiba a rendszeres mozgást. Ez azonban sajnos fájdalommal járhat az elején, különösen akkor, ha korábban nem mutattunk túl sok aktivitást. Bármilyen izmunkat erőltetjük is meg, az izomláz szinte garantált. Legyen szó akár hátizomról, mellizomról vagy éppen hasizomról, nagyon meg tudja ez keseríteni az életünket. Szerencsére azonban az izomlázak kezelése kineziológiai szalag segítségével gyerekjáték, így nem feltétlenül kell tőlük szenvednünk.
 
Mozgás közben is hordhatjuk a szalagot
 
A kineziológiai szalag segítségével gyorsan és hatékonyan enyhíthetjük az izomlázat. A kineziológiai szalag egy olyan tapasz, ami rugalmas pamutanyagból készült, kényelmes, valamint légáteresztő, így a bőrre ragasztva sportolás közben sem lesz zavaró. Ha pedig használjuk sport közben, az izomláz nem fog kialakulni, így akár másnap is folytathatjuk a mozgást, kihagyás nélkül. Ez azért is fontos, mert sok ember kedvét veszi el a mozgástól a másnap jelentkező fájdalom, azonban mivel az izomlázak kezelése kineziológiai tape-pel már lehetséges, ez a probléma elkerülhető.