Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Biorezonancia – Vizsgálat beavatkozás nélkül

Biorezonancia – Vizsgálat beavatkozás nélkül
A mai világban, amikor rengeteg káros hatás éri a szervezetet, mindennél fontosabbá vált az egészség megőrzése, és a rendszeres vizsgálatok. Ez természetesen rengeteg időt vesz igénybe, hiszen kevés az orvos, sok a beteg, így csak sokára kapunk időpontot, és akkor is rengeteget kell várni a sorunkra. A biorezonanciás vizsgálat erre jelenthet megoldást, hiszen a nélkül képes felmérni a szervezet állapotát, hogy mindenféle kellemetlen vizsgálatnak kellene alávetnünk magunkat.
Ezen kívül gyorsabb is, hiszen egyetlen alkalom után teljes képet kaphatunk a test és a belső szervek állapotáról.

A biorezonancia alapjai

A biorezonanciás állapotfelmérés, más néven kvantum testelemzés alapja a kvantumgyógyászat. A felmérés során a testet elektromágneses jelekkel bombázzák, melyek nem idegenek a szervezet számára. Az energetikai és egészségi állapot felmérése egy úgynevezett QUANTUM MED.C.I diagnosztikai és terápiás biorezonancia készülékkel történik, mely kvantumfizikai és orvosi kutatások eredménye. Ekkor a csuklóra, a bokára és a fejre különböző elektródákat illesztenek, melyek továbbítják az elektromágneses jeleket a testbe, és felfogják a test válaszreakcióit is.

Mivel a biorezonanciás vizsgálatot és terápiát az űrkutatáshoz kapcsolódóan fejlesztették ki, így nem az a fajta kezelés, amelyben hinni kell, hogy működjön, komoly tudományos alapja van, a nyugati országokban nem véletlenül alkalmazzák már több évtizede sikeresen.

Mire jó a biorezonanciás állapotfelmérés?

A biorezonanciás állapotfelmérés a sejtek energiaszintjét és a köztük való kommunikációt vizsgálja, így képes arra, hogy megelőző módon kimutasson egy sejtszintű rendellenességet, melyből később a betegségek fejlődnek ki. Sokan panaszkodnak, hogy minden ok nélkül fáradtak, levertek, rossz a közérzetük, nem megfelelő az emésztésük, illetve visszatérő orvosi problémáik vannak, az orvosi vizsgálatok mégsem találják az okot. Nekik kifejezetten ajánlott a biorezonanciás vizsgálat, hiszen több rejtett összefüggésre is rámutathat, méghozzá kellemetlen beavatkozások nélkül. Az állapotfelmérés ezen kívül képes kimutatni különböző bakteriális, vírusos és gombás fertőzéseket, hatékony az allergiavizsgálat terén, a vitaminhiány megállapításában és az emésztőrendszer feltérképezésében is. Ezen kívül segítségével megállapítható a súlyfelesleg valós oka, és segíthet a diéta összeállításában is.

Természetesen a biorezonanciás állapotfelmérés még rengeteg betegség, túlműködés és alulműködés feltérképezésében a segítségünkre lehet, ezeket mind felsorolni azonban lehetetlen. Nagy előnye, hogy tűszúrás és sebészeti beavatkozás nélküli vizsgálatról van szó, ezen kívül az állapotfelmérés ideje is csupán 10 perc. Fontos, hogy a vizsgálat előtt két órával már ne fogyasszunk ételt, igyunk eleget, gyógyszereinket, vitaminjainkat pedig, ha tehetjük, a vizsgálat napján ne vegyük be. Mindezeken túl azonban semmi egyéb teendőnk nincs, így a biorezonanciás vizsgálat nagyon kényelmes, gyors és igen hatékony, érdemes esélyt adni neki!