Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

BackScan gerincvizsgálat sugárzásmentesen

BackScan gerincvizsgálat sugárzásmentesen
Orvosi vizsgálatokat illetően gyakran találkozni a CT, valamint az MRI kifejezésekkel. Mindkét képalkotó technikának köszönhetően pontos képet kaphatunk a szervezetünkben zajló folyamatokról. A gerinc csontos elemeinek vizsgálata beutaló segítségével gyakran CT vizsgálaton keresztül történik. Előfordulhat, hogy kontrasztanyag beadása is szükséges a tökéletes képalkotáshoz.
Az MR (mágneses rezonanciás) vizsgálatot szintén javasolhatja a szakember, esetében a CT-hez hasonlóan, fekvő helyzetben kerül sor az eljárásra, melyet azonban a berendezés zárt jellege miatt sokan nem kedvelnek. A szintén gyakran választott röntgensugárzás segítségével történő gerincvizsgálat - ha kis dózisban is- de mégis terheli a szervezetet.

Létezik azonban egy olyan megoldás manapság, mely garantáltan fájdalommentes, nem jár az MR esetében tapasztalt kellemetlen bezártság érzéssel, és mivel sugárzásmentes, így gyakorlatilag bármikor megismételhető a szervezet terhelése nélkül. Nem más ez, mint a BackScan, amely eljárásnak köszönhetően azonnal 3D-s felvétel készíthető a gerincről. Nincs szükség kontrasztanyag beadására, és mivel teljesen fájdalommentes a vizsgálat, így gyermekek és legyengült immunrendszerrel rendelkezők számára is biztonsággal ajánlható. További nagy előnye, hogy az egyébként is sugárzási terheléssel járó röntgenvizsgálatnál olcsóbb, mégis tökéletesen megbízható eljárásról van szó esetében.

A BackScan gerincvizsgálatnak köszönhetően pontos információkhoz lehet jutni tetszőleges testhelyzetben, akár terhelés alatt is. A kapott 3D kép kiválóan használható a célzott gyógykezelés beállításához, személyre szabott gyógytorna előtt. Akkor is érdemes a gerincvizsgálat mellett letenni a voksot, ha prevenciós céllal szeretne többet megtudni annak állapotáról, így fény derülhet az esetleges rendellenességre, s a gyógykezelés is időben elkezdődhet.

A korszerű technológia bárki számára elérhető áron szolgálja a gerinc egészségének megőrzését.

Kapcsolódó cimkék:

Backscan