Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Az első BackScan rendelő Budapesten a 16. kerületben

Az első BackScan rendelő Budapesten a 16. kerületben
A gerincvizsgálat terén rendszerint alkalmazott megoldások nagy hátránya, hogy ha kis dózisban is, de mégis sugárterhelést jelentenek a szervezet számára. Ezt célszerű inkább elkerülni, s ehhez ma már a korszerű technológia is segítséget nyújt. A BackScan névre hallgató eszköznek köszönhetően tetszőleges alkalommal ismételhető a gerincvizsgálat, hiszen sugárzásmentes az eljárás, így folyamatosan nyomon követhető a gyógykezelés hatékonysága.

A budapesti rendelőnk elsőként kínálta a BackScan készülék segítségével végzett gerincvizsgálat lehetőségét, mely fájdalommentessége miatt akár gyermekek számára is ideális választásnak bizonyul.

A kézben is elférő készülék hatékonyságát az is alátámasztja, hogy tetszőleges testhelyzetben, ülve, előrehajolva, vagy akár terhelés alatt is vizsgálható segítségével a páciens gerince, ami a diagnózis felállítása, valamint a gyógykezelés kapcsán korántsem elhanyagolható szempont. A rendelőben lassan év alatt elvégzett több száz gerincvizsgálatnak köszönhetően szakemberünk Mészáros Ádám megfelelő tapasztalattal rendelkezik a kapott 3D gerinckép értelmezésében, valamint értékelésében. Ha az egészség védelméről, valamint annak helyreállításáról van szó, akkor ez a fajta tapasztalat nélkülözhetetlen az eredményes kezelésekhez.

Nem csak fájdalmak esetén érdemes a BackScan gerincvizsgálat mellett dönteni, hanem akár prevenció kapcsán is, ugyanis nem lehet elég korán elkezdeni odafigyelni a területre.

A hagyományos, gerincvizsgálatra alkalmas röntgennel szemben a korszerű technológia mellékhatások és sugárzás nélkül teszi lehetővé a képalkotást. Mivel a szervezetet nem éri közben sugárzás, így bármikor, kockázatok nélkül megismételhető az eljárás, ami fontos lehet a gyógykezelés eredményességének nyomon követéséhez.

A főváros egyedülálló BackScan diagnosztikai tapasztalattal rendelkező rendelőjében elérhető áron juthat hozzá profi gerincvizsgálathoz!

A gerincvizsgálat díja továbbra sem változott, 8 000 Ft, mely tartalmazza a 3D gerincvizsgálatot, valamint a vizsgálatot követő konzultációt is!


Kapcsolódó cimkék:

Backscan