Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Kineziológiai tapasz mozgásszervi problémákra

Kineziológiai tapasz mozgásszervi problémákra
Ha Önnek mozgásszervi panaszai és elviselhetetlen fájdalmai vannak, készen állunk a leghatékonyabb módon orvosolnifájdalmait, és az Ön számára a legmeglelőbbet biztosítani a kineziológiai tapasz (tape) használatát javasolva. Legkedvezőbb áron a legjobb minőséget egyedül mi tudjuk biztosítani Önnek közvetlen a koreai gyártótól.
A tape alkalmazása

A  kineziológiai tapasz  terápia a ’70-es évektől kezdődően a mozgásszervi problémák kezelésében egy nagyon eredményes módszer, mely alkalmazása során azonnali javulást nyújt ficamok, sportsérülések, húzódások, gerinc- és végtagfájdalmak esetén. Ajánlott használata mozgásszervi műtétek után is, hatékonyságának köszönhetően lerövidül a gyógyulási idő.

A tapasz rugalmas légáteresztő pamutanyagból készült, bőrre ragasztható. Nincs bőrkárosító hatása, nem okoz bőrirritációt. Nem akadályozza Önt a mozgásban, hiszen rugalmas anyagból készül. Amellett, hogy könnyen rögzíthető, nem csúszik le. Légáteresztő tulajdonsága miatt a bőr légzése folyamatosan biztosított.
 
A kineziológiai tapasz felhelyezése után a bőrszövetek ellazulnak, élénkebbé válik a vérkeringés, csökken a fájdalomérzetet keltő idegekre nehezedő nyomás. A megfeszült izmok stabilizálódnak.
 
A tapasz felhelyezése egyszerűnektűnhet, azonban a megfelelő hatás elérése érdekében szakszerű felhelyezés ajánlott. Készséggel segítünk, ennek módszerét bemutatva Önnek.
A tapasz kiválasztásakor javasoljuk, hogy ne az alapján válasszon, hogy éppen melyik a kedvenc színe, hanem, hogy milyen hatást vár el.

Mit jelölnek a különböző színekkel?

A fehér tisztító hatású; a citromsárga élénkíti az idegrendszert, és kedvező  hatással van a bőrproblémákra, a reumára, ízületi gyulladásra; a narancssárga enyhíti az izom feszültségeit és görcseit, továbbá erősíti az immunrendszert; a vörös serkenti a vérkeringést; a rózsaszín kellemesen ellazítja az izmokat; a kék ízületi görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatású; a fekete fokozza a piros és a kék színek hatását; a bézs esztétikai okokból gyakran használt szín; a lila egyesíti a kék hűsítő és a vörös aktivizáló hatásait; a zöld pedig pihentető hatású, főleg gyulladás esetén ajánlott.
 
Eredeti, koreai kineziológiai tapaszt szinte előállítási áron kínáljuk vásárlóinknak, de nagyobb csomagok esetén további kedvezményre lehet számítani.Kineziológiai tapasz, hogy ne fájjon a mozgás!

Kapcsolódó cimkék:

Kineziológiai tapasz