Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

NASARA kineziológiai tapasz

NASARA kineziológiai tapasz
Azoknak, akik nincsenek teljesen tisztában a Nasara kineziológiai tapasz jótékony hatásaival, eredetével, íme pár általános jellemző, rövid ismertető: a kineziológiai tapaszt dr. KensoKasekiropraktőr fejlesztette ki Japánban. A Nasara kineziológiai tapasz mára világszinten elterjedt, számos fájdalmat enyhítő módszer.
A bőrhöz hasonló erősségű, hosszúságában rendkívül nyúlékony, rugalmas, gyógyító szalag/tapasz. Szerte a világban használják különböző sportokban jártas emberek, élsportolók.

A tapasz népszerűsége nem meglepő, hiszen számos problémára nyújt kényelmes megoldást. Például az izomhúzódás, húzódás, zúzódás, izomzúzódás, részleges szalagsérülés, bevérzések okozta panaszok, fokozott izomgörcs enyhítésére, fájdalomcsillapításra, ízületi gyulladás, rándulás, íngyulladás okozta bántalmakra, nyirokkeringés stimulálására, mozgásszervi rehabilitációra, egyéb mozgásszervi panaszok és menstruációs görcsök gyógyítására is alkalmas ez a kineziológiai tapasz. Ezen fájdalmak csillapítására gyakran igénylikaz emberek ezt a módszert, ugyanis kényelmes, mellékhatásoktól mentes gyógymód.

Nasara

Ha meggyőzték Önt az adatok és tények, és úgy dönt, hogy rendel magának kineziológiai tapaszt, mi mindenképp a Nasara kineziológiai tapaszt ajánljuk. Hogy miért? A Nasara kineziológiai tapaszt mi egyenesen a koreai gyártótól vásároljuk.  A Nasara szalag csúcsminőségű, anyaga 100%-ban pamutból készült, ezen kívül légáteresztő tulajdonsága is van, és bőrbarát.
 
A Nasara tapasz egy orvosi akril ragasztóréteggel is el van látva, 140-160%-ban hosszirányban nyújtható, nagyon rugalmas tapasz, és könnyen rögzíthető, megfelelően tapad a bőrhöz, tartósan. A tapasz alkalmazása nem bonyolult, és a felhelyezés után 4-5 napig is tart, feltéve, hogy szakszerűen van felhelyezve. Használata kényelmes, és nem akadályoz meg semmilyen tevékenységben, sem a mozgásban, tornában, sportban, vízi sportban vagy fürdésben. Rugalmas, és ez által együtt mozog a test szöveteivel. Nem okoz semmilyen bőrirritációt, és mellékhatása sem ismert.
 
Fontos tudni, hogy a közvetlen sokáig tartó napsütés ronthatja a tapasz minőségét, ugyanígy a magas páratartalom, ami 65% felett van. A Nasara kineziológiai tapasz raktáron van, és rendelésének felvétele esetén azonnal tudjuk szállítani.

Kapcsolódó cimkék:

Kineziológiai tapasz