Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Tape tanfolyam

Tape tanfolyam
Az intenzív érdeklődésnek köszönhetően hamarosan kineziológiai tape tanfolyamot indítunk. A tape tanfolyam elvégzése alkalmával elismert képesítés szerezhet, amit azonnal gyakorlatba is ültethet. A japán kineziológus, dr. KenzoKase már az 1970-es években kifejlesztett egy új gyógyászati segédeszközt, amely az orvoslásban több területen is felhasználható.
 Az ázsiai országokban és az USA-ban ma már sokrétűen használják ezentapaszt és a terápiát, az amatőr- és élsportban, valamint  a különböző rehabilitációs központok egészségügyi szakemberei.  
 
Mi a kinesiológiaitape módszer?
 
A kineziológiai tape egy olyan mellékhatások nélküli terápia, amely nem kémiai hatóanyagoktól mentes megoldást kínálkülönféle egészségügyi problémák kezelésére. A kineziológiai tapasz felépítésének és szakszerű felhelyezésnek köszönhetően fejti ki optimális hatását.
 
 
Felnőttképzési azonosítóval rendelkező oktatás   
 
A tape tanfolyam egy olyan felnőttképzési azonosítóval rendelkező oktatásforma, melynek elvégzése után akár saját vállalkozás is indítható.
 
Nemzetközileg elismert oktató
 
A tanfolyam vezetésére nemzetközileg elismert oktatót kértünk föl, aki évtizedestapasztalattal rendelkezik, aki naponta foglalkozik hétköznapi emberek, illetve amatőr és élsportolók kezelésével.
 
3 az 1-ben okleveles képzés
 
Tanfolyamunk alap, közép és felső képzés egyben, mely megismertet a kineziológiai szalagok szakszerű használatával. A tanfolyam vizsgával zárul, melynek sikeres elvégzése után állítjuk ki az oklevelet.
 
Alkalmazási terület
 
A kineziológiai tanfolyamon elsajátított ismeretek a következő területeken alkalmazhatóak: sportegészségügy, fájdalomterápia, neuro-muscularis stimuláció, műtét utáni terápia, Lymph-problémák, korrektúra technikák.
 
Tape tanfolyam hamarosan...
 

Kapcsolódó cimkék:

Tape tanfolyam