Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Terhes Tape

Terhes Tape
Ha szeretnéd nyugodtan, a terhesség tipikus velejárója nélkül élvezni a kis magzatoddal eltöltött kilenc hónapot, akkor próbáld ki a kineziológiai tapaszt. Ezt a tapasz, amit szalagként vagy tape megnevezéssel is ismerhetsz egy nagy múltra visszatekintő, japán technikával kifejlesztett termék, ami segít abban, hogy a várandóságod minden napjában kiegyensúlyozott lehess.

Mellékhatások nélkül
A kinez tapaszt mindenféle mellékhatás nélkül veheted igénybe, a terhesség első három hónapjában nem javasolt, de utána óriási segítséget nyújthat számodra. Teljesen vízálló, többször felhasználhatod, több színben is kapható.
 
Csúcsformában áldott állapotban is
Elfelejtheted a lábdagadást, derékfájást, bevérzéseket, de még zúzódások esetén is használható. Ami talán a legfontosabb, hogy pocakodat tehermentesíti, mert a terhességed alatt nagyobb teher hárul a gerincoszlopodra. A tapasz segítségével, sokkal könnyebben tudsz mozogni, tényleg ki tudod hozni a maximumot magadból.
 
Felejtsd el a hátfájást!
A terhességi hátfájás megszokott, de ettől függetlenül még nem szabad elhanyagolni. A magzat növekedésével, természetesen saját testtömeged is gyarapodik. A hormonjaid megpróbálják pihentetni izmaidat, ezért a mindenkori fáradtságérzet.  Próbálj meg egyenes háttal ülni, kevesebbet állni, mint a várandóságod előtt. Az emelésre is ügyelj; amikor tárgyakat emelsz fel, inkább guggolj le, lábaidból és ne hátadból próbálj energiát szerezni a felemeléshez. Használd a tapaszt és a munka nem lesz terhes számodra.
 
Szakszerű felragasztás
A tapaszt nagyon könnyű felhelyezni a testre, hiszen rugalmas pamutból készül, mindemellett légáteresztő is, bőröd szó szerint is fel fog lélegezni. Ha nincs megfelelő anatómiai ismereted, akkor inkább bízd szakemberre, aki biztosan nem kedvenc színe alapján fogja javasolni a számodra legmegfelelőbb tapaszt. Amennyiben szeretnéd, jól képzett terapeutánk külön díj ellenében felragasztja vagy a felragasztási technikát betanítja neked vagy a leendő apukának. Költséghatékonyság szempontjából jó választás lehet.

Amire biztosan megoldást fog nyújtani neked a Tape
  • Hátfájás
  • Gerincfájás
  • Derékfájás
  • Csípő fájdalom
  • Vizesedés

A Hársfavirág utcai Tape kezelőnk képekben

Hársfavirág utcai Tape rendelő

Kineziológiai tapasz szakszerű felrakása Tape Terapeuta által előzetes időpontegyeztetést követően 4 500 Ft-ért (az ár tartalmazza a felhasznált tapaszt is!) Budapesten a Hársfavirág utca 50. alatt üzemelő kezelőnkbe! 

Bejelentkezés kezelésre (hétvégén is hívható): +36-30-487-5590


Kapcsolódó cimkék:

Terhes Tape