Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Kismama Tape

Kismama Tape
Kisbabát vársz? Akkor a kineziológiai tapasz segít leküzdeni a várandóság mindennapi fizikai terheit. Ez egy több évtizede kapható hatékony, japán fejlesztésű tapasz. Gyógyhatása világszerte ismert; elismerésének és sikerességének bizonyítéka, hogy ismert élsportolók is előszeretettel használják.
Kineziológiai micsoda?

A kineziológiai tapasz, tape, szalag egy és ugyanaz. Eredményessége rendszeres használatában és nem a nevében rejlik. Képzelj el egy olyan szalagot, ami nagyjából olyan erős, mint a saját bőröd, mivel bőrbarát anyagból készül, ezért nem okoz irritációt és szinte észre sem veszed, hogy testeden viseled.
 
Leveszi lábadról (is) a fáradtságot

Várandóságod alatt méhed növekedése miatt, az nyomást gyakorol azokra az erekre, amelyek az alsó végtagokba szállítják a vért, ezért dagadás vagy ödéma keletkezhet. Ennek a problémának a kiküszöbölésére is használhatod ezt a nagyszerű tapaszt. Ha rendszeresen feltapasztod, duzzadt és véraláfutásos lábakat csak az orvosi vizsgáló falán elhelyezett figyelemfelkeltő plakátokon fogsz látni. A szalag elősegíti izmaid normál működését, de támogatja az ízületeket és inakat, javítva azok funkcióját. A tape tehermentesíti a pocakot, ezáltal a derékfájás megelőzésében, megszüntetésében is nagy segítségedre lesz. Mindig figyelj a megfelelő testtartásra, akár állsz, akár ülsz, hiszen ez is előidézheti a derékfájás kialakulását, de a kineziológiai szalag segítségével meg is előzheted ezt a fájdalmat, mert gyógyításra és prevencióra is alkalmas. A tapasz használata a negyedik hónaptól javasolt.
 
Egyszerű használat

Miután bőrszerű, bőrbarát, könnyű anyagból készült, ami tested minden rezdülését követi, ezért viselése szinte észrevehetetlen. Mivel vízálló, a tusolás megengedett, mivel a tape széleit felhelyezéskor le kell kerekíteni, ezért még tartósabbá válik, mert nem pöndörödik fel a széle. Tudnod kell, hogy a tapasz felhelyezéséhez anatómiai ismeretekre van szükség, ha úgy érzed, hogy nem vagy ennek birtokában, akkor kérd terapeutánk segítségét.

Kérjen időpontot tape terapeutánkhoz, és szabaduljon meg a kínzó fájdalomtól!

Kapcsolódó cimkék:

Kismama Tape