Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Gyerek Tape

Gyerek Tape
Nem kell bemutatni, hogy időnként természetükből és korukból fakadóan milyen meggondolatlanok tudnak lenni a gyerekek. Megannyi sérülés és kisebb baleset éri őket mire felnőnek. De ezeken a kisebb nagyobb szerencsétlenségeken mindannyian átestünk már.
A kezelés általában gyógyszerekkel, krémekkel történt, melyek hol hasznosnak bizonyultak, hol nem. A hosszadalmas és fájdalmas kezelés időnként sajnos sikertelenséggel végződött.
 
Nem csak 18 éven felülieknek!
A nagy precizitással és gonddal előállított pamut kineziológia tapasz vagy tape nem csupán felnőttek részére készült. A Koreából érkező, kifogásolhatatlan minőségű kineziotape gyermekeknél is működik és használható. A feltaláló japán kiropaktőr elmondása alapján már egész pici gyermekeknél is nagy sikerrel használják világszerte a több évtizede forgalomban lévő terméket. A kezeléssel megkíméljük a kicsiket a mesterséges gyógyszerektől és azok mellékhatásaitól, amivel ártunk a fejlődő szervezetnek.
 
Nem gyerekjáték!
Minden esetben nagyon körültekintően kell eljárnunk a tapasz felragasztását illetően, gyermekek esetében fokozottan kell ügyelni arra, hogy szakképzett tape terapeuta végezze a tapasz felhelyezését. Egyáltalán nem mindegy, hogy hova tesszük a tapaszt és milyen színűt használunk. Ha nem vagyunk jártasak az anatómiában és nem használtuk még ezt az alternatív természetes gyógymódot, akkor kérjük szakember segítségét!Tudniillik nem mindegy, hogy hova és milyen intenzitással ragasztjuk fel a csodaszalagot. Minősített tape terapeutáink igény esetén, külön díjazás ellenében vállalják a diagnosztika felállítása után, a kicsi számára megfelelő tapasz kiválasztását, illetve annak szakszerű felhelyezését. A kineziotape teljesen légáteresztő és nem okoz irritációt, de pici gyermek esetében érdemes egy próbát tenni testén, mielőtt hosszabb ideig alkalmazzuk. Eltávolítását óvatosan végezzük, hiszen a csöppségek bőre jóval érzékenyebb és vékonyabb miénknél. A tapasszal megkönnyítjük a kicsik gyermekkorát, szó szerint színt viszünk életükbe.

Kapcsolódó cimkék:

Gyerek Tape