Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

Kismama tape- A terhesség tehermentesítése

Kismama tape- A terhesség tehermentesítése
Minden nő életében a legboldogabb időszak a terhességé. Legalábbis ezt halljuk mindenhonnan, olvassuk az újságban, az igazság azonban ennél árnyaltabb. A terhesség komoly fizikai változásokat okoz a kismama testében, mondjuk ki, mindannyian meghízunk, ettől megfeszül a bőr, kialakulnak a striák, melyek a szülés után is megmaradnak. Gyakori, hogy bedagad a bokánk, fáj a hátunk és alig bírunk mozogni.
Ezek a tünetek az áldott állapotot nagyon gyorsan áldatlan állapottá változtathatják, van azonban egy teljesen természetes megoldás, mely segíthet megtartani ennek az időszaknak a varázsát.

A kineziológiai szalag áldásos hatásai

Mint a legtöbb esetben, a terhesség idején is igaz, hogy a megelőzés a leghatásosabb megoldás, főként a striák esetében. A kineziológiai szalag nem csodaszer, minél régebbi egy probléma, annál nehezebb segíteni rajta, ezért válasszuk már a terhesség korai szakaszában, hiszen a megelőzés terén bizonyítottan hatékony.

A terhes tape alkalmazása már az első trimeszter végén elkezdhető, persze függ a pocak növekedésének ütemétől és a kismama bőrének minőségétől is, a legfontosabb, hogy a kismama tape még a striák, a bőr megrepedése előtt felkerüljön a bőrre. A kinesiotape finoman megemeli a bőrt, ezáltal serkenti a vérkeringést a bőr és az izom között, stimulálja az alatta lévő rendszereket, így a bőr a pocak növekedése ellenére sem reped meg. A has növekedésének ütemében kell ellenőrizni a felragasztott szalagokat, ha túlságosan feszülnek, le kell cserélni őket. Ennek megállapításához és a felhelyezéshez is tape terapeuta felkeresése ajánlott, hiszen ő tudja úgy felragasztani a tapaszokat, hogy azok valóban segítsenek. Ne spóroljuk meg ezt a lépést, a tét, bár csupán esztétikai, mégsem kicsi, hiszen a striák életünk végéig velünk maradnak, és, bár ruhával eltakarhatóak, a tengerparton és az intim pillanatokban nagyon zavaróak lehetnek.

A kineziológiai tapasz a különböző hát- és derékfájdalmak enyhítésére is alkalmazható. Minden terhes nőnél eljön az a pont, amikor úgy érzi, leszakad a háta, beáll a dereka, a lábai pedig soha nem látott mértékben dagadnak fel. Ezek együtt olyan diszkomfort érzetet eredményeznek, ami megkeseríti a terhességet. Ezekben az esetekben a kinesiotape-et az érintett területre ragasztja fel a szakember, így nemcsak alátámasztást biztosít a testnek, melyre az extra súly miatt nagy szüksége van, de a fájdalmat is természetes módon, gyógyszerek nélkül csökkenti.

A kismama tape alkalmazása terhesség idején mindenképpen ajánlott, mind megelőzési, mind fájdalomcsillapítási céllal, hogy tiszta lelkiismerettel mesélhessük mi is, ez volt életünk legszebb 9 hónapja!

Kapcsolódó cimkék:

Kismama Tape