Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

NASARA kineziológiai tapaszok, hasznos kiegészítők

NASARA kineziológiai tapasz - fehér színű
Pamutból készült fehér színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - piros színű
Pamutból készült piros színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - lila színű
Pamutból készült lila színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA Cross tape
A NASARA Cross tape (fájdalomcsillapító tapasz) többféle kiszerelésben és méretben, mely alkalmas ízületi fájdalmak gyors megszüntetésére, hegkezelésre, stb.
NASARA Cross tape (darabra)
A NASARA Cross tape (fájdalomcsillapító tapasz) darabos kiszerelésben, mely alkalmas ízületi fájdalmak gyors megszüntetésére, hegkezelésre, stb.
Bradoplus 250 ml kéz- és bőrfertőtlenítő spray
A Bradoplus 250 ml kéz- és bőrfertőtlenítő spray pumpás kiszerelésben alkalmas a kineziológiai szalag felhelyezése előtti bőrfertőtlenítésre, előkészítésre.
Mueller ragadást elősegítő tape spray
A Mueller 283g-os ragadást elősegítő tape spray rendkívül hasznos minden tape terapeuta számára, hisz az olyan "kényes" területeken, mint például a térd, nyak, stb. megnöveli a tapadás mértékét.
Vizsgálókesztyű több méretben
Púdermentes, nem steril, prémium minőségű kék színű vizsgáló kesztyű több méretben, 100 db-os kiszerelésben. Rendelésnél kérjük jelölje meg, hogy milyen méretben kéri a vizsgálókesztyűt!
NASARA kineziológiai tapasz tesztcsomag - kék színű
Pamutból készült kék színű öntapadós kineziológiai tapasz tesztcsomag, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.