Töltés...
  0 termék
Kineziológiai Tapasz

Miért vásároljon tőlünk tape-et?

  • Eredeti kiváló minőségű sport szalagok 2400 Ft/db áron
  • Közvetlenül a koreai gyártótól
  • Szállítás akár másnapra raktárról
  • Tape ragasztás 4 500 Ft-ért Budapesten
Vásárlás

NASARA kineziológiai tapaszok, hasznos kiegészítők

NASARA kineziológiai tapasz 10 db-os akciós csomag
Rendeljen 10 db tetszőleges színű NASARA kineziológiai sport tapaszt most jelentős kedvezménnyel INGYENES házhoz szállítással. A rendkívül jó minőségű szalag így csak: 2 290 Ft/db!
NASARA kineziológiai tapasz 20 db-os akciós csomag
Rendeljen 20 db tetszőleges színű NASARA kineziológiai tapaszt most jelentős kedvezménnyel INGYENES házhoz szállítással. A rendkívül jó minőségű szalag így csak: 2 145 Ft/db!
NASARA kineziológiai tapasz - kék színű
Pamutból készült kék színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - rózsaszín
Pamutból készült rózsaszín öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - fekete színű
Pamutból készült fekete színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - sárga színű
Pamutból készült sárga színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - zöld színű
Pamutból készült zöld színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - testszínű
Pamutból készült testszínű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.
NASARA kineziológiai tapasz - narancssárga színű
Pamutból készült narancssárga színű öntapadós kineziológiai tapasz, mely szakszerű felhelyezéssel képes a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot rövid időn belül mellékhatások nélkül mérsékelni, vagy megszüntetni.